«بانک‌اس» به بهره‌برداری رسید؛ ارائه خدمات مالی آنلاین با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان

    خلاصه مطلب

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین در مراسم امضای توافق‌نامه همکاری با بانک مرکزی از آغاز به کار «بانک‌اس»، یک نئوبانک بر پایه فناوری هوش مصنوعی با مشارکت بانک‌های مختلف و با تکیه بر توانایی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، خبر داد و تاکید کرد: در چارچوب این توافق‌نامه همکاری، نئوبانک هوشمند تحت عنوان «بانک‌اس»، مورد حمایت قرار می‌گیرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور اعلام کرد که طی دو ماه آینده، تیمی توانمند برای راه‌اندازی نئوبانک شناسایی و حمایت خواهد شد و رونمایی رسمی از این نئوبانک تا مردادماه سال آینده صورت می‌گیرد. وی افزود: با توجه به تعاملاتی که با بانک مرکزی داشته‌ایم و با بهره‌گیری از بودجه‌هایی که معاونت علمی در اختیار دارد، راه‌اندازی این بانک هوشمند در قالب یک توافق‌نامه میان معاونت علمی و بانک مرکزی برنامه‌ریزی شده است، که در تاریخ ۶ مرداد سال آینده و همزمان با روز کارآفرین، به‌صورت رسمی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

او اظهار داشت که برای تاسیس و راه‌اندازی «بانک‌اس»، از فناوری هوش مصنوعی و شرکت‌های دانش‌بنیان بهره‌برداری خواهد شد. او افزود: با پشتیبانی و همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی در چارچوب این توافق‌نامه، نئوبانک هوشمند مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی می‌تواند انقلابی در ارائه خدمات مالی و بانکی به مردم ایجاد کند.

تعامل میان بانک‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور راه‌اندازی «بانک اس»

مسعود همدانلو، دبیر ستاد دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات درباره نئوبانک "بانک‌اس" که بر اساس فناوری هوش مصنوعی طراحی شده، اظهار داشت: تأییدیه‌های اولیه برای راه‌اندازی این نئوبانک به دست آمده و شرایط برای تخصیص اعتبارهای اولیه نیز مهیا شده است.

او با تاکید بر موافقت اولیه بین معاونت علمی و بانک مرکزی برای ایجاد نئوبانک، گفت: ویژگی‌های منحصر به فرد این نئوبانک، مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان و بانک‌های مختلف است. این نئوبانک به یک بانک خاص وابسته نخواهد بود و چندین بانک در مدیریت آن مشارکت خواهند داشت. نئوبانک با تکیه بر "اعتبار اجتماعی" به ارائه وام‌ها می‌پردازد که این شیوه‌ای نوین و متفاوت از روش‌های سنتی بانک‌ها است.

همدانلو اظهار داشت: به‌زودی برای شناسایی و ارزیابی طرح‌های شرکت‌هایی که قادر به طراحی چنین پلتفرمی هستند، فراخوانی اعلام می‌شود. پس از ارزیابی‌ها، شرکت توانمند شناسایی شده و فرآیند ایجاد نئوبانک با حمایت و همکاری معاونت علمی و بانک مرکزی ادامه خواهد یافت.

شایان ذکر است که «بانک‌اس»، با پشتیبانی معاونت علمی و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و بانک‌های کشور، به‌صورت آنلاین و بدون نیاز به شعبه فیزیکی، خدمات خود را ارائه می‌دهد. این نئوبانک با استفاده از فناوری‌های پیشرفته، خدمات مالی را به مشتریان ارائه می‌کند و تاکید زیادی بر تجربه کاربری ساده و کاربرپسند دارد. انجام تمام خدمات مالی و بانکی به صورت آنلاین، بهبود سرعت و سهولت در تراکنش‌ها و دریافت خدمات، کاهش هزینه‌ها به دلیل ساختار دیجیتال و دسترسی جهانی که امکان استفاده از خدمات را برای مشتریان در کشورهای مختلف فراهم می‌کند، از جمله مزایای «بانک‌اس» محسوب می‌شود.